Als wijkagenten van Goeree-Overflakkee zien wij het belang van het prachtige initiatief WhatsApp-Buurtpreventie.

Uit het verleden is gebleken dat soortgelijke initiatieven elders in het land tot mooie resultaten hebben geleid, wij juichen dit dan ook toe.

Het belang dat wij als Politie hierbij hebben is groot.

Uiteraard is de Politie er om te zorgen voor een veilige samenleving. Als wijkagenten zijn wij samen met de collega’s van het Basisteam Haringvliet dagelijks bezig uw veiligheid te waarborgen en te zorgen dat problemen in de kiem worden gesmoord. Wij kunnen dit echter niet alleen en hebben de hulp van betrokken burgers hard nodig.

U bent onze ogen en oren in de samenleving, u bent degene die dagelijks in uw wijk woont, werkt, leeft en weet wat er speelt.

U bent dus ook degene die verstoringen van de normale gang van zaken in uw wijk het eerste opvalt. Schroom niet om dit bij ons te melden. Uiteraard meld u dit via de normale kanalen zoals 112, 0900-8844 of via www.politie.nl/mijn-buurt/wijkagenten

U kunt dus geen meldingen doen bij de Politie via WhatsApp.

Meld u aan bij de WhatsApp-Buurtpreventie en zorg samen met ons voor het vergroten van de veiligheid en leefbaarheid van uw wijk.

 

Vriendelijke groet,

Johan van Oeveren (Goedereede en Ouddorp)

Arij Weijler              (Stellendam en Melissant) 

Arjan Aarnoudse     (Sommelsdijk)

Hans de Haan          (Oude-Tonge en Nieuwe-Tonge) Twitter @H_deHaan

Heidi Westerbrink   (Ooltgensplaat, Achthuizen (Langstraat), Den Bommel (Zuidzijde) en Stad a/h                                               Haringvliet)